Maze door James Atherton

Maze - James AthertonGerechten bereiden uit een van de populairste restaurants van Londen “Maze” kan nu gewoon thuis met het kookboek van de chef-kok van Maze: James Atherton.

Het boek bestaat uit twee delen ‘hartig’ en ‘zoet’. James Atherton presenteert vervolgens de gerechten eerst zoals hij het in Maze zou presenteren, dit zijn recepten voor de gevorderde thuiskok, vervolgens presenteert hij nog twee recepten met dezelfde producten die makkelijk thuis te bereiden zijn. In het boek staan veel foto’s van de gerechten, handige tips en informatie over bepaalde gerechten of producten. Het boek eindigt met een aantal basisrecepten die je zeker nodig hebt tijdens de bereiding van de verschillende recepten in ‘Maze’.

Maze van James Atheron is een mooi en luxe kookboek met stijlvolle gerechten voor een diner of luxe lunch bij je thuis. Michelin-ster gerechten nu gewoon thuis tijdens je eigen bereide diner.

Titel: Maze
Auteur: James Atherton
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789043911931

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)