MessenBlok van KookCollege

MessenBlok van KookCollege ZwillingBrutsellog kan nog meer snijden. Want we hebben een Zwilling messenblok gewonnen van het KookCollege. @PimHaaksman laat op twitter een foto zien van iets en dan kan je raden wat het is.

Pim Haaksman geeft kookworkshops aan het Smulweb KookCollege, waar op dit moment nog hard gewerkt wordt om een nog mooiere kookschool neer te zetten in Amersfoort. Naast de vestiging in Amersfoort kan je ook in Wijchen terecht bij het Kookcollege. Op Omroep Brabant is Pim Haaksman ook te zien als de Culinaire Beterweter.

Bekijk hier onder een preview van een kookvideo die Pim Haaksman dagelijks voor Smulweb gaat maken.

(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.