Olive Februari 2010

Olive Februari 2010Eet gezond en besteed minder met de recepten uit het februari-nummer van Olive, 7 maaltijden voor ongeveer 35 euro totaal.

Verder maakt Simon Rimmer gerechten met producten uit het seizoen, Alastair Hendy maakt verbluffende noodle-gerechten en Rosie Lovell maakt een zondagse lunch. Gordon strijdt tegen een Olive lezer, wie maakt de lekkerste kedgeree, wat beslist de jury? En in ‘Cook like a pro’, hoe maak je de perfecte bolognese, de 10-minuten wijngids en wanneer kan je wat planten in 2010?

Verder de sterren van 2010, de top van de Britse restaurants, probeer de ‘signature dish’ van the Wernher Restaurant. Maak een budgetreis naar Reykjavik en eet als een ‘local’, Gordon Ramsay maakt Indiaase gerechten.

Dit en meer, zoals ‘wat moet je deze maand zien op tv’ en ‘de koopjesjager’, lees je in Olive Magazine.

Klik hier om online een voorproefje te nemen!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)