BBC GoodFood Februari 2010

BBC GoodFood Februari 2010Relaxed weekend koken, winterse gerechten. Kortom 100 driedubbel geteste recepten in deze BBC Goodfood, een nummer om weer nieuwe inspiratie op te doen.

In de rubriek ‘Everyday’ 50 snelle en makkelijke familie maaltijden die je de maand doorslepen, even niet nadenken wat je op tafel zet. Maak bijvoorbeeld pannenkoeken op de Engelse ‘pannenkoekendag’ Shrove tuesday 16 februari, maak de heerlijkste Mexicaanse gerechten met spulletjes uit je voorraadkast of maak één van de tien lichte lunches. Verder maak je natuurlijk de lekkerste winterse gerechten met de producten van het seizoen. In het weekend kan je uitgebreider koken en zo maakt Sarah Cook een vrijdagavond diner menu welke binnen een uur klaar is, James Martin maakt een Valentijn verwen menu, Gary Rhodes bereidt gerechten met de smaken van Italië en Barney Desmazery maakt een rundvlees en champignons hartige taart. Voor de chocoladeliefhebber heeft Mary Cadogan zes ‘lichte’ chocolade lekkernijen gemaakt.

Weer een nummer vol lekkers en andere inspiratie ideeën op kookgebied in dit februari-nummer van BBC Goodfood.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.