Keukenschort

Een tijd lang heb ik zonder schort in de keuken gestaan, een keukenschort vond ik toch iets raars. Maar goed spetteren doet het altijd wel en huppakee weer een vlek in een net nieuwe blouse of truitje dus het keukenschort werd maar aangeschaft.

Inmiddels heb ik een aardige collectie keukenschorten, gekregen als cadeautje, bij een workshop of bij een magazine. Zo sta ik dan ook wel eens met een Bros reep, het mannetje van de Cooking Guide van Nintendo DS of met de kookster van Libelle voor in de keuken en met de kerstdagen natuurlijk met een passend kerst-keukenschort.

Maar de leukste zijn eigenlijk degene die ik zelf gekocht heb. Het appeltaart-schort van Blond Amsterdam en het keukenschort van PiP Studio. Gewoon lekker vrolijke schorten, want uiteraard moet keuken ook een vrolijke aangelegenheid zijn toch?

(153 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Keukenschort”

    1. Ik zie het schort ook niet meer op de Pip site. Ik zag een schort van Pip nog wel bij Cook & Co hangen en in de webwinkel van Keck en Lisa zijn de schorten zo te zien nog wel verkrijgbaar.

      Groetjes Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.