Allerhande 01/2010

Allerhande 1-2010Een wauw-effect belooft de eerste Allerhande van dit jaar ons op de cover. Betaalbare gerechten die een wauw-effect op tafel zullen oproepen. In ieder geval vind je in deze eerste Allerhande van 2010 maar liefst 51 goedkope recepten.

Wat kan je bijvoorbeeld doen met de seizoensgroente prei, preiteler Edwin Uijen verteld, recepten voor een low-budget etentje, koken met peulvruchten en het recept voor de stoofpot van Gouverneur de Rouville.

De nieuwste trend op foodie-gebied is de aardappel, simpel, sober en verrassend zegt de Allerhande en de bekende moeder is Thérèse Boer en Daniël ontmoet zijn held Nathan Rutjes en wat eet zijn held eigenlijk? Dit en meer lees je in deze Allerhande.

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.