La Cucina Italiana Januari 2010

La Cucina Italiana Januari 2010Het januari nummer van La Cucina Italiana ligt weer in de winkels met 75 Italiaanse winterrecepten met heerlijke stoofgerechten en gerechten met groenten uit dit seizoen.

In stap voor stap geïllustreerde recepten leer je speltmaccheroni, strudel met abate peren en trofie en orecchiette maken. De chef leert je de kneepjes van het rosbief bakken en in de kookschool wordt orgaanvlees en vergeten stukken vlees behandeld. Daarnaast in focus komt gezonde voeding aan bod, Giorgio Donegani, voedingsdeskundige, legt uit waarom het belangrijk is dit alle dagen te eten.

Verder wordt er een reis gemaakt naar de Eolische eilanden, de eilanden die zijn vernoemd naar de Griekse god van de wind Aeolus en wordt er een kijkje genomen bij traiteur Mondo Mediterraneo, de eigenaren hebben net hun eerste kookboek uit ‘La Cucina d’Abruzzo’, dus een bezoekje waard.

Kortom weer een heerlijk Italiaans magazine ‘La Cucina Italiana’. Neem hier een voorproefje in La Cucina Italiana.

www.cucinait.nl

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.