Katarakt

KataraktDe Belgische successerie ‘Katarakt’ wordt vanaf zondag 10 januari uitgezonden bij de NCRV. Eindelijk kunnen we ook deze serie zien over de fruitteelt in de Belgische streek Haspengouw. Dus geen serie over koken, maar wel over verse producten, fruit.

Katarakt is een serie welke gaat over een fruitbedrijf in de Belgische streek Haspengouw. Het bedrijf staat op het punt van faillissement daarom besluit Elisabeth het bedrijf van haar schoonvader over te nemen. Ze wil het bedrijf moderniseren en uitbreiden, maar uiteraard, zoals het een goede fictieserie beaamt, zijn er allerlei familieperikelen en zelfs problemen met de gezondheid.

Van deze serie is in België inmiddels een vier-delige dvd en een boek over Katarakt verschenen ‘Katarakt anders bekeken’ verschenen. In België is het een grote hit geweest en de Haspengouw is nooit zo populair geweest als tijdens de uitzendingen van de duurste serie ooit van Vlaanderen. Dat belooft dus wat!

De 13-delige serie Katarakt is vanaf zondag 10 januari om 19:55 te zien op Nederland 2 bij de NCRV.

(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.