Celestial Seasonings Tension Tamer

Soms ben ik best een stresskip, druk druk druk en gewoon maar doorgaan zonder ergens een rem er op te zetten. Een collega kwam daarom opeens met een doosje Celestial Seasonings Tension Tamer aanzetten, en ik ben een theeleut dus proberen maar en het is mij zeker bevallen.

Tension Tamer is een kruidenthee met het Aziatische kruid eleuthero wat al eeuwenlang een kruid is voor kalmte en je goed vullen. Verder zit er een combinatie in van pepermunt, kaneel, gember, kamille, citroengras, zoethout, kattenkruid, tiliabloemen, citroenaroma’s en andere natuurlijke aroma’s. De geur van de thee maakt je wel rustiger, en sowieso neem je voor een goede kop thee graag even de tijd om het op je gemak op te drinken, dus heb je gelijk al een momentje om even wat stress van je af te laten glijden. Deze thee is trouwens ook lekker als thee ’s avonds voor het slapen gaan.

De thee├źn van Celestial Seasonings zijn wel wat duurder, maar zijn ook milieuvriendelijker. Celestial Seasonings gebruikt namelijk geen touwtjes aan hun theezakjes (je moet ze er dus zelf uitvissen of bijvoorbeeld een andere handige oplossing vinden, truc met de paperclip bijvoorbeeld) en de theezakjes zijn niet allemaal individueel verpakt in een papieren theezakje en daarmee besparen zij een enorme afvalberg.

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.