Binnenkort Geopend

Binnenkort GeopendHet blijft maar komen met nieuwe ‘kook’ programma’s. Zaterdag 9 januari start SBS 6 met het programma ‘Binnenkort Geopend” gepresenteerd door Ben van Beurten.

In dit programma strijden 7 kandidaten in een afvalrace om de felbegeerde positie van chef-kok in het, door Ben van Beurten nieuw te openen, restaurant Dok 51 in Den Haag. Al in de eerste aflevering zal er een chef afvallen, na een individuele kookopdracht, maar ook met een teamsessie waarin getoond moet worden dat er teamspirit is, leiderschap aanwezig is en dat er doorzettingsvermogen is.

Zou Binnenkort Geopend een soort van afgeleide zijn van het programma Herman zoekt Chef (en andere programma’s waarin Herman den Blijker naar een chef heeft gezocht?) maar dan uitgezonden door de concurrerende omroep? Zaterdag kunnen we de vergelijking opmaken!

Klik hier om de afleveringen van Binnenkort Geopend makkelijk terug te vinden!

Binnenkort Geopend is vanaf zaterdag 9 januari te zien bij SBS 6 om 18:00.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)