Unox Erwtensoep

unox erwtensoepZo op zo’n koude winterdag is een kopje erwtensoep best lekker, alleen Michel gruwelt ervan dus eet ik het in mijn eentje, tenminste als Britt er niet is want zij lust het gelukkig wel.

Vroeger maakte mijn moeder het zelf, en later hebben mijn vader en ik een goede poging gedaan om die erwtensoep te evenaren. Maar om nu erwtensoep voor alleen jezelf te koken, nee dat gaat me dus te ver. Oké je kan het in de diepvries bewaren, maar erwtensoep moet je minstens in een 10-liter soeppan maken dus dat betekend dat de vriezer direct vol zit. Vandaag had ik tijdens de lunch dan ook maar een eenpersoons blikje Unox erwtensoep op gewarmd en eigenlijk was het best lekker. Lekker veel worst, een echte erwtensoep smaak en niet te zout.

Kortom ik had nog best nog wel een bordje soep gelust.

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)