The Taste of Life Basics

The Taste of Life BasicsVanaf vrijdag 8 januari is Rudolph van Veen weer terug met de serie ‘The Taste of Life Basics‘. Met deze serie start de grootste kookschool van Nederland. Het motto van het programma is dat iedereen kan koken. Je leert als kijker de kneepjes van het koken en de verse producten van kok Rudolph van Veen en tuinder Rob Baan (initiatiefnemer van Koppert Cress). Je leert goed en bewust koken met uiteraard verse ingredi├źnten die je bij voorkeur uit de eigen moestuin haalt.

Naast de serie zal er ook een boek verschijnen, worden er workshops georganiseerd en is er natuurlijk veel informatie via de website te verkrijgen. Heb je een aflevering gemist dan zijn deze terug te zien via de site van The Taste of Life.

Klik hier om de afleveringen van The Taste of Life Basics makelijk terug te vinden.

The Taste of Life Basics is te zien op de vrijdagmiddag vanaf 16:35 op RTL4.

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.