Goesting

GoestingEigenlijk helemaal geen kook-tv met recepten en tv-koks, maar een 13-delige fictie serie welke toevallig gaat over het reilen en zeilen van een restaurant: Goesting.

Vanaf donderdag 7 januari start de Vlaamse omroep Eén met ‘Goesting’. Zes mensen knokken samen voor het succes van hun restaurant met als ultieme droom het behalen van een Michelin ster. Maar voor het zo ver is moeten ze toch een balans vinden tussen werk en privé. De zes personages in Goesting zijn Mauro Dierkx, chef, Laurence Tossijn, Maître d’hotel, Hannes Blondeel, sous-chef, Nico Vastenavondt, commis, Kurt Goossens, sommelier en Linda Verhoeven, chef de rang. Iedereen is goed in zijn vak, maar de een voelt zich niet begrepen, de ander is ongeorganiseerd en weer een ander is een perfectionist, dé bestandsdelen voor een goede serie.

De gerechten die op het menu staan in ‘Goesting’ kan je ook zelf maken. De recepten worden elke week gepubliceerd op de site van Goesting.

Donderdag 7 januari vanaf 21:20 op de Belgische zender Eén en als je HD kan ontvangen is het dus ook op Eén HD te bekijken.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “Goesting”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.