Olive Januari 2010

Olive Januari 2010In dit nummer van Olive nog de laatste feestelijke recepten die eigenlijk nog horen bij 2009. Zo maakt Delia Smith haar alternatieve kerstmenu, strijdt Gordon Ramsay met een Olive lezeres om het beste beenhammetje en 30 restaurantwaardige gerechten die je in een handomdraai thuis kan maken.

Zoals elke maand ook weer 7 recepten om elke dag voor weinig een heerlijke maaltijd op tafel te zetten en dat door alleen maar slim in te kopen. Daarnaast natuurlijk ook de kalender voor januari met voor elke dag een ander recept.

Naast alle recepten in dit nummer onderzoekt Olive ook vet, worden er nog niet eerder ontdekte eetadressen in Groot-Brittanniƫ bekend gemaakt en lees je over de beste culinaire adressen door heel New York. Dit en veel meer lees je in het januari-nummer van Olive Magazine!

Klik hier voor een voorproefje van dit nummer van Olive!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)