Boodschappen Januari 2010

Boodschappen Januari 2010Boodschappen is deze maand in de bonen met allerlei ‘bonen recepten’. Maar ook wordt er gedacht aan de slanke lijn met een vederlicht menu en aan de nodige vitaminen tijdens deze koude dagen.

Nieuw in de Boodschappen zijn de rubrieken ‘groeten uit …’, waarin elke keer een lezer of lezeres wordt geïnterviewd en er een speciaal recept wordt ontfutseld en de rubriek ‘Lekker Vers!’ waarin er verse producten op een andere manier worden bereidt zodat de kinderen ze met plezier eten.

Dit en veel meer lees je in de nieuwste Boodschappen. Klik hier om te zien waar je Boodschappen gratis kan afhalen.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.