In De Keuken

In De Keuken Canvas

Vanaf dinsdag 5 januari start een nieuw ‘kookprogramma’ op de Belgische omroep Canvas. In De Keuken is een portret-reeks over de gedreven topchefs die BelgiĆ« heeft, gemaakt door Wim Opbrouck. Daarnaast is het een hommage aan de vakkennis van de chef, de vrienden van Wim Opbrouck doen namelijk een poging om de gerechten die de chef maakt na te bootsen en zo zie je zeker dat de gerechten gemaakt door een topchef echt wel een verschil uit kan maken.

Wim Opbrouck gaat in deze serie onder andere langs bij de volgende topchefs: Geert van Hecke, Gert de Mangeleer, David Martin, Constantin Erinkoglou en Lionel Rigolet. De vrienden die de gerechten zo goed mogelijk mogen na maken zijn onder meer Els Pynoo, Frieda van Wijck, Phillippe Geubels en Kamagurka.

Deze insteek biedt weer eens een andere kijk op het werk in de keuken van een topchef! In De Keuken wordt vanaf 5 januari elke dinsdagavond om 20:40 uitgezonden op Canvas.

Bekijk hieronder de trailer van In De Keuken!

(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.