Donna Hay Magazine 47

Donna Hay Magazine 47Vers en makkelijk, daar draait het om in dit Donna Hay Magazine. Een nummer vol heerlijke lente recepten, zoals een speciaal vier-gangen lente menu met onder andere een ijsbergsla en radijsjes salade en een steak sandwich met kruidenmayonaise. Welke ingredi├źnt gebruik je in dit seizoen in de keuken en wat maak je er mee, deze keer peultjes. Neem een ‘date’ met de lente en maak lichte gerechten voor een picknick, wat kan je allemaal doen met courgette en lente salades.

Verder leer stap voor stap hoe je soesjesdeeg maakt inclusief een aantal recepten voor zoete vullingen, hoe maak je zelf de lekkerste zelfgemaakte pizza en de specialiteit van Donna Hay huisgemaakte ‘cookies’ die een nostalgisch gevoel oprakelen. Natuurlijk ook in dit nummer ‘the kitchen notes’ met handige tips en tricks, ‘ everyday day’ met recepten voor alle dag en ‘style & home’ met allerlei leuke hebbedingetjes voor in en rondom huis. Een nummer om op deze koude dagen alvast een beetje lente in je hoofd te voelen.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.