Lekker Leven 1/2010

Lekker Leven 1-2010Bezuinigen en bezinnen in het januari-nummer van Lekker Leven van Super de Boer. Koken voor een prikkie dus en dat doe je lekker en betaalbaar met de seizoensgroenten. Elke avond eten voor maximaal 1,50 per persoon, de smaak van de winter met peen, kool en citroen en wat kan je met de diepvriessperzieboontjes nu de verse sperziebonen niet in de winkel is.

Verder in Lekker Leven tips om te besparen in en om het huis, waar haalt Super de Boer zijn kabeljauw vandaan en maak de beste burger van het land. Maak verder ook echt energie-soepen met veel groenten en doe eens wat anders met rookworst.

Kortom Lekker Leven is deze keer een echt bespaar nummer en nog eens gratis ook bij Super de Boer. Klik hier om Lekker Leven online door te bladeren!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.