Foodies Januari 2010

Foodies Januari 2010Culinaire winterpret in het januari-nummer van Foodies met maar liefst 72 recepten voor de donkere dagen.

Maak tijd voor een heerlijke stamppot, een stevige soep of andere winterse potjes. Kook anders iets uit de Japanse of Thaise keuken en anders vind je in deze Foodies wel een snel recept voor een drukke dag of maak je iets uit het supermarkt, want als alleen maar de supermarkt nog open is als je thuiskomt.

Verder in Foodies een voorproefje uit het kookboek ‘De Pastinaeck‘ van de Mijn Tent is Top winnaars 2009 Rianne en Lie. Daarnaast wordt er een kijkje genomen bij Slagerij Bles, een interview over een echt ambacht. In ‘wat eet de topkok thuis’ wordt Peter Gast van ’t Schulten Hues aan de tand gevoeld over zijn eetgedrag. In de kookschool wordt stap voor stap uitgelegd hoe je mosselen a la crème en een winterse ovenschotel bereidt en Jeroen Vesters geeft je les in snijtechnieken.

Kortom Foodies staat weer boordevol interessante verhalen en lekkere recepten. Klik hier voor een voorproefje van het januari-nummer van Foodies

www.foodiesmagazine.nl

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.