De Wilde Keuken

De Wilde Keuken Wouter KlootwijkVanaf 6 januari is Wouter Klootwijk weer terug op tv. Deze keer met het programma De Wilde Keuken. Journalist Wouter Klootwijk ligt wakker van onalledaagse vragen. De vragen beginnen in de keuken en worden uiteindelijk weer beantwoord in de keuken.

Op de site van De Wilde Keuken kan je nu al een paar video’s en interessante berichten vinden. Je kan dus al een beetje nieuwsgierig een kijkje nemen bij het nieuwe programma van Wouter Klootwijk. Maar voor de echte afleveringen zal je moeten wachten tot 6 januari.

Klik hier om de afleveringen van De Wilde Keuken makkelijk terug te vinden.

De Wilde Keuken start woensdag 6 januari 2010 om 20:50 bij de RVU op Nederland 2.

Bekijk hieronder een voorproefje van de eerste aflevering:

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.