Patisserie & Desserts 16

Patisserie & Desserts 16Nummer 16 van Patisserie & Desserts is er weer. In dit seizoensmagazine worden een aantal mensen gevolgd die druk bezig zijn in de wereld van de patisserie en desserts. In dit nummer zijn het Kim Stuivenvolt, zij werkt als leerling in restaurant Sonoy, Magnus Ek van Oaxen Krog, Bas Roelofs van Bibelot, Andy Vorbusch van Vendome, Yannick Tranchant van La Grande Cascade

Verder in Patisserie & Desserts meer over het legendarische snoepje mokatine, maakt Jean-Yves Wilmot dé taart die je zelf kan maken inclusief een getekende doorsnede van de taart zodat je exact weet waar welk laagje hoort, bekijkt Jeroen van Oijen de klassiekers van de bankettafel en in het laatste deel van de serie entremets cake- en soezenbeslag. Daarnaast wordt de fabriek van Valrhona bezocht en ook de taartenafdeling van de Bijenkorf, wordt er gekeken hoe Irish soda bread wordt gemaakt bij Griffins Bakery en gaat Patisserie & Desserts op reis naar Madeira en naar het stadshart van Aken.

Patisserie & Desserts 16 is weer een nummer vol heerlijke recepten, mooie verhalen en foto’s.

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.