Pylones Byzance Waterkoker

Pylones Byzance KettleSoms kom je in die winkeltjes waar ze allerlei fleurige dingen hebben. Deze Pylones Byzance Kettle oftewel een hippe waterkoker kwam ik dan ook tegen in een winkel met allerlei hebbedingetjes.

Deze waterkoker van het Franse merk Pylones is er in verschillende designs zoals deze met stippen maar ook in het rood met bloemen en vlinders en nog meer. In deze waterkoker kan je maximaal 1 liter water koken, het keteltje is 800 watt en heeft een automatische stop wanneer het water kookt.

Je moet er wel wat voor neerleggen, deze hippe waterkoker kost namelijk 79,00. Maar dan heb je geen saaie witte waterkoker in je keuken staan en schenk je een kopje thee met Engelse stijl.

*Update* Ik heb de waterkoker gekregen van mijn vriend, en sta dus hip mijn kopje thee in te schenken. Wat opvalt aan de waterkoker is dat deze eindelijk eens een keer stilletjes zijn water kookt in plaats van met heel veel kabaal. Heerlijk dus!

(358 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Pylones Byzance Waterkoker”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.