Culinaire Saisonnier Winter 2009/2010

Culinaire Saisonnier Winter 2009/2010Het winternummer van Culinaire Saisonnier is weer verschenen. In dit nummer aandacht voor Brussels witlof, meer over de Indische rijsttafel inclusief recepten uit de keuken van Bunga Melati en antwoord op de vraag wat is umami.

Verder wordt er een bezoek gebracht aan het Culinair Centrum Beverwijk, De Limonadefabriek in Streefkerk en wordt de streek rondom Saint-Pompon bezocht.

Het chefs-portret in dit nummer is van chef Segers van restaurant ’t Fornuis, alles wat je wilde weten wordt verteld. Ook meer over het European Fine Food Fair 2010 in Maastricht, over een vergeten groente ‘kardoen’, over schapenkaas en over het Antwerpse restaurant de Godevaart. Dit en nog veel meer lees je in het winternummer van Culinaire Saisonnier.

Culinaire Saisonnier is het seizoensmagazine voor de professionele gastronomie.

www.saisonnier.net

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*