BBC GoodFood Januari 2010

BBC GoodFood Januari 2010Het eerste nummer van 2010 van BBC GoodFood staat nog steeds in het teken van feestelijk koken. Nog laatste ideetjes voor een perfect kerstdiner en heerlijke hapjes voor oud en nieuw.

Zo maakt Paul Merrett weer heerlijke gerechten met de restjes van het kerstdiner, Mary Cadogans maakt mincemeat donuts en een cranberry – witte chocolade panetone, Raymond Blanc maakt een exclusief kerstdiner en in Gordon Ramsay’s Masterclass leer je stap voor stap gravad lax maken.

Verder geven een restaurant criticus, een ‘zoet-proever’ en een wijnschrijver hoe je in 2010 in vorm kan blijven en toch lekker kan blijven eten en drinken en veel recepten die je misschien al eerder op tv hebt gezien bij de Engelse kerstspecials op tv.

Dit en uiteraard veel meer lees je in het januarinummer van GoodFood.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.