FairTrade Kerstpakket

kerstpakketVandaag kon ik mijn kerstpakket afhalen bij onze receptie. Altijd spannend wat ze er elk jaar van gemaakt hebben. Elk jaar kies ik weer voor een kerstpakket, gewoon omdat het leuk is om zo’n doos open te maken en te kijken wat er voor een lekkers of bruikbaars er inzit, al kan dat soms misschien tegenvallen. Noem het maar nostalgie, als klein kind werd ik al blij als mijn vader thuis kwam met zijn kerstpakket, de grote verrassing. Daarom kies ik ook nooit eigenlijk voor de V&D cadeaubon, ook leuk, alleen tja dan is de verrassing er al af, je kan al voor onderzoek doen wat je aan kan schaffen met het te besteden bedrag. Een cadeau moet toch eigenlijk een cadeau blijven.

Dit jaar bestond het kerstpakket van mijn werkgever uit een FairTrade pakket met best wel veel lekkers. Voorlopig hoef ik weinig lekkers in te slaan, want in het pakket zat: pindakaas met stukjes noot, tropische honing, ananas-schijven op sap, chocolade hagelslag met cacao uit Afrika en Latijns-Amerika, tropisch sap, gesneden honingkoek met honing uit Latijns-Amerika, choco sticks, biologische stroopwafels met rietsuiker en tropische honing, tropische notenmix, choco biscuits, rooibos thee, gezouten cashewnoten, chocolade met hazelnoot met cacao uit Ghana, after dinner mints met rietsuiker uit Malawi, biologische nougat met honing en Amazone noten, fudge met rietsuiker uit Malawi, 2 rieten placemats en een tas om het allemaal in te vervoeren. Dat scheelde dus weer een enorme doos mee de trein in. Dit alles was dus allemaal van FairTrade.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.