Chocolade door Gabrielle Jouet

chocoladeHmm chocolade, bijna niets anders is zo lekker als dat. In ‘Chocolade’ worden meer dan 100 recepten met chocolade als hoofdingrediënt verzameld. Als daar niets tussenzit …

Het boek start met een korte inleiding over chocolade, vervolgens beginnen de recepten. Deze zijn ingedeeld in ‘koekjes en gebakjes’, ‘cakes, koeken en muffins’, ‘taarten’, ‘nagerechten en ijs’, ‘bonbons en pralines’ en ‘drankjes’. Voor iedere chocoladeliefhebber is er wel een ultiem chocolade-recept te vinden. Alle recepten in dit boek zijn voorzien van een foto van het eindresultaat en zijn in stappen beschreven. Bij sommige recepten vind je handige tips die het maken van het recept nog makkelijker maken! Een leuk boek voor de ware chocoladeliefhebber!

Titel: Chocolade
Auteur: Gabrielle Jouet
Uitgever: Naumann & Göbel
ISBN: 9783625119982

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.