Ritter Sport Spekulatius

ritter-spekulatiusRitter Sport heeft dit jaar speciale wintersoorten in het assortiment zitten, tenminste in hun assortiment in Duitsland want in Nederland heb ik deze smaken nog niet gezien. Eén van die smaken is de Ritter Sport Spekulatius en deze reep was binnen no time op.

Ritter Sport Spekulatius is een reep met een speculaaskoekje erin (een speculaaskoekje met iets meer specerijen dan wij gewend zijn) en daarom heen zit eerst een laagje melk-cacao crème en daarna een dikke laag melkchocolade met cacaosoorten uit Papua-Nieuw Guinea en Madagaskar.

Deze chocolade is echt een chocolade die het wintergevoel bij je oproept. Heerlijk met een kop warme chocolademelk!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “Ritter Sport Spekulatius”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.