Teekanne Kaminabend

kaminabendHeerlijk die seizoenstheeën, die van Pickwick ‘Wintergloed’ is in deze periode al favoriet en daar is dit weekend de Teekanne Kaminabend bijgekomen. Op zoek naar de frambozen-chocoladethee van Teekanne kwamen we deze smaak tegen en het leek me wel een spannende smaak.

Kaminabend heeft als basis rooibosthee en is gearomatiseerd met stukjes sinaasappel, kaneel en marsepein. In mindere mate zit er zwarte bessen en cichorei aroma in. De thee is heerlijk tijdens de donkere en koude avonden en de smaakt geeft wel wat Sinterklaas- of kerstgevoel.

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.