Lekker Leven 9-2009

Lekker Leven 9-2009Kerst voordeel in deze Lekker Leven van Super de Boer. Chef-kok Marco maakt een bijzonder kerstmaal met de producten van de Super de Boer superieurlijn en geeft handige tips & trucks. Hij maakt de voorafjes, hoofdgerechten, bijgerechten en de toetjes. Ook de borrelhapjes en het ontbijt/brunch worden niet vergeten in deze Lekker Leven. Verder verschillende verse kruiden op een rij, maak leuke kerstversieringen met de kinderen en verhalen van verschillende gezinnen over hoe zij de feestdagen met elkaar doorbrengen. Kortom volop kerst in deze Lekker Leven. Lekker Leven is het gratis magazine van Super de Boer.

Lekker Leven is nu ook online te bekijken! Klik hier om Lekker Leven door te bladeren!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.