delicious. Kerst 2009

delicious. Kerst 2009Het kerstnummer van delicious. ligt weer in de winkels. Dit jaar draait het vooral om familietradities met ultieme kerstrecepten die elk jaar weer worden gemaakt.

Nel Pit tovert klassiekers om anno nu, Jamie Oliver doet aan een retro-kerst en Bill Granger maakt een feestelijk ontbijt. Met kerst eet je samen, maar om het nog leuker te maken kan je ook samen koken. Mr. Kitchen gaat voor een simpele kerst en maakt originele hapjes volgens studentenstichting Skek. Cook & Ny maken een tapasmenu met maar liefst 12 gerechtjes, Merijn en Nadia gaan voor multiculti en sneeuwwitte desserts als afsluiter voor het kerstdiner.

Bij een topmenu horen natuurlijk ook topwijnen, delicious. zet er 5 op een rij. Verder krijg je nog een les tafeldekken volgens etiquette en je vindt ook de lekkerste culicadeautjes in deze delicious.

Dit en veel meer ‘kerstlekkers’ lees je in dit nummer van delicious. Klik hier voor een voorproefje uit dit kerstnummer.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.