Allerhande 13/2009

Allerhande 13-2009De vernieuwde Allerhande ligt weer klaar bij de Albert Heijn en gelijk is het een extra dik kerstnummer. Allerhande koestert dit jaar de kerst met nieuwe nostalgie in meer dan 60 feestelijke gerechten volgens de cover.

Geniet bijvoorbeeld van een ‘breng-iets-mee’ diner met vrienden, of aan tafel tijdens de kerst met kinderen en ook 10x een vooraf, 6 hoofdgerechten en 10 gerechten voor erbij. Verder zijn er twee thuiskoks aan het woord en deze heren maken deze week een stevig vleesgerecht, wordt er gekookt met chocolade, leer je stapsgewijs de chipolata-pudding van de cover maken en worden er bubbels getest door drie wijnkenners.

Ga dus snel langs de Albert Heijn om wat kerstinspiratie op te doen. Klik hier om deze Allerhande online te lezen!

(35 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.