Wining & Dining 4/2009

Wining & Dining 4-2009Wining & Dining is winter & party proof. Zo wordt het een witte kerst aan tafel tijdens de kerstdagen en is het ook alle dagen feest met een handige party planner inclusief feestelijke recepten. Verder lees je meer over de cranberry’s van Terschelling, krijg je een voorproefje uit het kookboek de Zilveren Champignon, kookt Ramon Beuk met Nick & Simon en praat Wining & Dining met Pascal Jalhay over onder andere zijn nieuwste boek.

Op wijngebied wordt er gekookt met port, worden de lekkerste desserts gemaakt met koffielikeur en worden de wijnen de cru’s uit de Rhône en wijnen uit de streek Valpolicella besproken. Leuk is de tocht langs de wijnbars van Nederland, een nieuwe trend op wijngebied.

Dit en meer lees je in het winternummer van Wining & Dining!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)