Supermarkten

supermarktHeerlijk verschillende supermarkten bezoeken. Als het niet topdrukte is lekker langs de paden schuifelen op zoek naar nieuwe producten. Die supermarkt-gekte gaat ook over de grens om op het gemak door de buitenlandse supermarkt te schuifelen op zoek naar dingen die in Nederland nog niet te verkrijgen zijn.

Afgelopen zaterdag hebben we na een klein uurtje shoppen in Kleve (Kleve centrum is echt niets aan), een aantal supermarkten daar in de omgeving bekeken en met allerlei ‘nieuwe’ dingen thuiskomen zoals nieuwe theesmaakjes ‘rooibos karamel-slagroom’ en ‘rooibos winterthee met sinaasappel en marsepein’, Milka chocolade poeder voor een lekkere kop warme chocolademelk, een notenglazuur voor over de cake en een aantal flesjes kleurstof. Zo kwam ik er ook achter dat ik bij Kaufland moet zijn om marsepein te halen als ik ook taarten wil gaan versieren en dat ik in BelgiĆ« de ‘baking soda’ oftewel bicarbonaat en verse gist gewoon daar in de supermarkt kan krijgen en dat je daar in plaats van bouillonblokjes ook, de wel wat duurdere, Piet Huysentruyt schepbare bouillon kan krijgen makkelijk te doseren. Maar ook het chocoladevak kan ik niet overslaan, zijn er weer andere merken of andere varianten zoals de Ritter Sport pure chocolade met speculaas…

Heerlijk dus gewoon even langs de supermarkt voor nieuw producten die je vrolijk maken.

(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)