Mit Liebe 6/2009

Mit Liebe 6-2009Mit Liebe is het gratis magazine van de Duitse supermarktketen Edeka. Dit nummer is een ‘weihnachtsnummer’, met de favorieten tijdens de adventstijd uit Moskou, Dresden en Brussel. Verder ook een heerlijk advent-menu, hoe bereidt je gevogelte en zoete kerst-idee├źn. Daarnaast ook hete drankjes voor onder de kerstboom, antwoorden op 10 kerstvragen, uit de geruchtenkeuken ‘maakt laat kersteten dik?’ en nieuwe producten uit de regio. Mit Liebe is een niet zo dik magazine, maar geeft wel een leuk beeld hoe kerst bij onze oosterburen wordt gevierd.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.