Boodschappen December 2009

Boodschappen December 2009Kerstmix 2009 in deze laatste Boodschappen van dit jaar. Een lekker dik nummer met allerlei recepten die je naar hartelust kan mixen tot het perfecte kerstdiner voor iedereen. De recepten zijn makkelijk ingedeeld in ‘een goed begin’ – voor- & tussengerechten, ‘hoofdklasse’ – hoofdgerechten, ‘heerlijk voor erbij’ – bijgerechten en ‘perfecte afsluiters’ – desserts. Maar ook lees je in dit nummer heerlijke recepten voor hapjes om het oudejaar feestelijk af te sluiten en vind je feestelijke recepten speciaal voor de kinderen. Naast alle feestelijke recepten moet er natuurlijk ook gewoon gegeten worden daarom ook nog een aantal recepten zonder poespas. Dit nummer van Boodschappen staat bol van de recepten en biedt je wellicht inspiratie voor een heerlijk kerstmenu. Klik hier om te kijken in welke supermarkt bij jou in de buurt Boodschappen gratis is te verkrijgen.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)