Teekanne Frambozen & Chocolade Thee

teekanneMisschien een vreemde combinatie thee met chocolade en frambozen, maar de Teekanne Himbeer & Schokolade tee is echt lekker. Het is een zwarte thee, anders dan de meeste Duitse theeën die gearomatiseerd zijn met hibiscus, en heeft een zoetige smaak van de frambozen met een vleugje chocolade er door. De theezakjes zijn precies voldoende voor een grote mok thee. Dat wordt dus af en toe een ritje richting Duitsland om weer wat extra Teekanne in te slaan.

(39 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Teekanne Frambozen & Chocolade Thee”

  1. Jammer, de Duitse supermarkten in en om Kleve hadden deze thee dus niet. Nu maar Teekanne Rooibos met karamel-room smaak en winterthee van Teekanne (rooibos met sinaasappel en marsepein-smaak) meegenomen … benieuwd naar de smaken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.