Kinder Surprise

kinder-surpriseHeerlijk zijn die Kinder Surprise eieren een laagje melkchocolade en binnen in een laagje witte chocolade. Na het zilverpapiertje er te hebben afgehaald kan je het ei breken op zoek naar de surprise die in het plastic ei zit of heerlijk peuzelen van de stukjes chocolade. De sport is natuurlijk om de 2 helften zo goed mogelijk van elkaar te krijgen. Na het oppeuzelen van de chocolade de volgende sport het plastic surprise ei open krijgen, wat niet echt makkelijk is en dat voor een speeltje, figuurtje of puzzel.

Dacht je dat Kinder Surprise Duits was, nee, Kinder valt onder dezelfde vlag als onder andere Nutella namelijk Ferrero en is dus Italiaans.

(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.