Jamie Magazine 7

Jamie Magazine 7Kerstsfeer in Jamie Magazine met een special ‘Christmas Kids’, met ideeën om zelfs de baby-maaltijden in kerstsfeer te krijgen, de kleintjes helpen, verkleed als elf, aan de maaltijd en voor de grotere kinderen staat er een recept in voor een ‘gingerbreadhouse’. Naast de christmas kids laat Jamie Oliver ook zien hoe hij het liefst kerst viert en dat is eigenlijk alvast een voorproefje op zijn nieuwe kerstserie ‘Jamie’s Family Christmas‘ bij Channel 4 en worden er mensen geïnterviewd die niets aan de kerstdagen doen.

Verder de afstudeerders 2009 van Fifteen London, wat maken zij? Hoe snij je een kalkoen wordt stap voor stap uitgelegd, kijkt Jamie Magazine terug op het project ‘Ministry of Food‘ en gaat terug naar mijnwerker Mick, kookt hij nog steeds zo lekker? De culinaire trip gaat deze keer naar het Franse Bordeaux en als afsluiter in de Jamie recepten voor oudjaarsavond, dat wordt dus smullen die avond!

Dit en nog veel meer lees je in dit kerstnummer van Jamie Magazine!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.