Jamie Oliver Cheeky Mug

hippychickIedereen heeft wel zijn favoriete thee- of koffiemok. Die van mij is de Jamie Oliver Cheeky Mug van Royal Worcester. Zomaar gevonden tijdens onze midweek London in een klein winkeltje op Paddington Station. Dus eigenlijk ook een aandenken aan een leuke citytrip.

De mok heeft een flinke inhoud, een groot oor en loopt rond af van onder, daardoor kan je heerlijk je handen warmen aan de mok als je net terugkomt van een winterse wandeling. Wat extra fijn is aan deze beker is dat de thee-aanslag, die altijd achterblijft op porselein, er makkelijk af te wassen is. Het is dus gewoon even genieten van een kopje thee met deze cheeky mug.

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 gedachten over “Jamie Oliver Cheeky Mug”

  1. Ik heb nog nooooit zulke lekkere mokken gehad als deze. Zijn ook echt heilig en niemand mag ze afwassen behalve ik!! Haha, als er 1 kapot gaat, weet ik dat het mijn eigen schuld zal zijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.