Een Jaar In Mijn Keuken door Skye Gyngell

Een jaar in mijn keukenSimpele, zuivere en duidelijke smaken zijn de basis van de gerechten in het boek ‘Een jaar in mijn keuken’ van Sky Gyngell. Een kookboek wat kookt met de seizoenen en laat zien hoe je met een basisgerecht en een seizoensingrediënt weer een totaal ander gerecht op tafel kan toveren.

Het boek start met een basisrepertoire, over smaakgevers en smaakdragers. Vervolgens starten de seizoensrecepten ingedeeld in natuurlijk lente, zomer, herfst en winter. Als afsluiter in dit boek een hoofdstuk vol basisrepertoire voor desserts. Veel recepten in het boek hebben een foto van het eindresultaat en zijn voorzien van een korte inleiding over het gerecht door de schrijfster. Verder zijn er verspreid door het boek veel handige tips en informatie over ingrediënten te vinden. Het is niet echt duidelijk welke keuken Sky Gyngell volgt, wel dat het haar vooral gaat om de pure, verse keuken. Handig in dit boek zijn de, maar liefst, 3 leeslinten.

Kortom hou je van pure smaken dan is dit boek perfect voor je!

Titel: Een jaar in mijn keuken
Auteur: Skye Gyngell
Uitgever: Fontaine
Verschijningsjaar: 2006
ISBN: 9789059561854
Winkelprijs: 10,00

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.