Honig Chocoladetaartjes met Hazelnoot

chocoladetaartjesTijd voor iets lekkers vindt Honig met de nieuwe bakmixen. Kant-en-klare mixen waarbij je bijvoorbeeld alleen nog eieren en boter moet toevoegen.

Om eens lekker makkelijk te bakken heb ik de mix voor Chocoladetaartjes met Hazelnoot gekocht. Het is inderdaad verrassend makkelijk. Boter, eieren en de mix in een beslagkom doen en dan 3 minuten flink mixen. Vervolgens in de bijgeleverde vormpjes doen en dan nog even een kwartier in de voorverwarmde oven doen. Een kind kan de was eigenlijk doen. Om er ook eens een andere twist aan te geven heeft Honig een aantal tips op de verpakking gezet. Zo kan je gedroogde cranberry’s of pecannoten er door scheppen. De papieren cupcakes die in de verpakking zitten zijn goed stevig, je hoeft ze niet strak tegen elkaar te houden om zo bizarre vormen te voorkomen.

De smaak? Gewoon lekkere chocoladetaartjes voor bij de thee of koffie.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)