Kikkers & Muizen

kikkers-muizenBegin november kwamen de eerste kikkers & muizen in de schappen, niet zo massaal als de kruidnoten. Vanaf die periode tot net na Sinterklaas doe ik me te buiten aan deze lekkernij en daarna is deze ‘verslaving’ een jaar over, maar zodra ze weer in de schappen verschijnen … Een verschrikkelijk zoete fondant met een laagje pure chocolade in een gekleurd zilverfoliepapiertje. Lekker vrolijke kleurtjes in een zakje of zo bij de groothandel in een silo. De lekkerste kikkers & muizen vind ik van ABS Sweets uit Leersum onder andere te verkrijgen in eigen merk bij Super de Boer.

Kan je tijdens de Sinterklaas-periode de kikkers & muizen ook niet laten staan? Er zijn andere lotgenoten. Op Hyves kan je lid worden van de Kikkers & Muizen hyve en kan je je ervaringen uitwisselen over welke kikkers & muizen nou het lekkerst zijn.

(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.