Elle Eten 6/2009

Elle Eten 6-2009Het is feest in Elle Eten, Elle Eten bestaat namelijk 10 jaar! Daarom wordt er een feestmaal gekookt met geblancheerde worteltjes met komijn en coquilles, vijgen met citroenmozzarella en parmaham, grissini en andere feestelijke gerechten voor een grote partij.

Verder koken 6 sterren-cheffen, Jacob Jan Boerma, Henk Savelberg, Jonnie Boer, Karl van Baggem, Ron Blaauw en Mohamed El Harouchi een 10-sterrenmenu. Inspiratie voor een feestelijke maaltijd doe je ook op bij Michiel Deenik van restaurant Vis aan de Schelde. Ga ook aan de slag met studentenhaver en de driekoningentaart.

Daarnaast een dossier over koffie en een beetje thee, over de basics van koffie en hoe je de lekkerste thee zet. Is Nederland klaar voor de Martini bar in Rotterdam en alles over kruiden zoals nootmuskaat en vanille.

Nieuw in dit nummer van Elle Eten zijn de ecotips van Alma Huisken in ‘het groene leven’, zoals altijd de column van Julius Jaspers over zijn culinaire leven en als uitsmijter de lekkerste hapjes voor een lekkere start in 2010. Kortom een heerlijk, feestelijk nummer!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.