Rundvlees door Veronique & Michel de Meyer

Rundvlees - Veronique & Michel de MeyerIn het kookboek ‘Rundvlees’ geven dochter en vader De Meyer verrassend veelzijdige recepten met kalfs- en rundvlees. Van rosbief, biefstuk tot een stoofpotje ook met kalfs- en rundvlees kan je veel kanten op.

Het boek begint met een inleiding over rundvlees, runderen, runderen vroeger en nu, rundvlees van a tot z, voedselveiligheid en veelgestelde vragen over rundvlees. Met deze informatie kan je goed voorbereid voor de dag komen. Vervolgens startten de recepten die zijn ingedeeld in ‘carpaccio en rauw’, ‘rood vlees’, ‘rund- en kalfsvlees gestoofd’, ‘kalfskotelet en kalfslapjes’, ‘rosbief en gebraad’, ‘soepen en soepvlees’, ‘de smaak van ItaliĆ«’, ‘schenkel, voor wie tijd heeft’, ‘rund- en kalfsvlees gehakt’, ‘met een oosters tintje’ en ‘en het kalf heeft nog veel meer te bieden’. Kortom een grote variatie aan gerechten.

Elk recept in het boek ‘Rundvlees’ is voorzien van een foto van het gerecht en is in duidelijke stappen geschreven, het kan dus bijna niet misgaan. Dus doe eens wat meer met rundvlees.

Titel: Rundvlees
Auteur: Veronique & Michel de Meyer
Uitgever: Standaard
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs: 5,99
ISBN: 9789002223525

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.