Lekker en Gezond Koken met Mathijs DVD

Lekker en gezond koken met Mathijs - dvdMisschien heb je de kookclips van Mathijs Vrieze al eens eerder gezien bij RTL Vandaag, deze kookclips zijn nu verzameld op deze DVD ‘Lekker en Gezond Koken met Mathijs’.

In slechts 3 minuten kan Mathijs Vrieze een lekker en gezond recept uitleggen. Met de tips die hij geeft in de kookclips moet het je wel lukken om zo’n gerecht op tafel te zetten. De DVD is ingedeeld in de volgende recept-categorieën: ‘koude en warme voorgerechten’, ‘soepen’, ‘broodjes en salades’, ‘visgerechten’, ‘vleesgerechten’, ‘gevogeltegerechten’, ‘vegetarische gerechten’, ‘pasta- rijst- en miegerechten’, ‘sausen en dressings’ en ‘desserts’. Daarnaast is er nog wat bonusmateriaal te vinden op de DVD ‘Mathijs die hoi zegt’, ‘de bloopers’ en een bonusrecept ‘de perfecte sandwich’.

Bij de DVD zit een handig kookboekje met alle recepten die te zien zijn in ‘Lekker en Gezond Koken met Mathijs’. Pas de 3 tips toe van Mathijs: gebruik natuurlijke producten, gebruik je creativiteit en ontwikkel je smaak en je gerechten worden nog lekkerder! Alle recepten beginnen met een korte inleiding en zijn voorzien van een foto van het eindresultaat.

Zet de tv met dvd-speler alvast maar in de keuken, bekijk de kookclip, hou het kookboekje bij de hand en tover een lekker en gezond gerecht op tafel met de DVD van Mathijs ‘Lekker en Gezond Koken met Mathijs’.

Bekijk alvast de preview van ‘Lekker en Gezond Koken met Mathijs’. In deze kookclip maakt hij tartaarpakketjes:

Titel: Lekker en Gezond Koken met Mathijs
Auteur: Mathijs Vrieze
Uitgever: HaMa Publishing
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789081302463
Winkelprijs: 12,95
Klik op de cover van de DVD om het te bestellen bij Bol.com!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “Lekker en Gezond Koken met Mathijs DVD”

  1. Deze kookdvd is een aanrader! Voor mij zekers, want ik lees nog wel eens over zinnen heen en denk dan als het gerecht in de oven staat..wat moest ik ook alweer met deze room bv ( en sta dan met het flesje in de handen) en kan me dan wel voor mijn kop slaan, omdat het nog in het gerecht moet..hahaha

    Maar met de dvd gebeurd me dat niet meer..haha moet wel steeds terug draaien en ik zie wel tig keer het zelfde..maar vergeten doe ik niks meer!

    Dus Mathijs? op naar de tweede dvd en jaaaaaaaaà vooral die leuke bloopertjes er ook weer op.

    Groetjes,
    Alice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.