Vers! door Jeroen de Zeeuw

Vers! - Jeroen de Zeeuw !Jeroen de Zeeuw ken je misschien wel van zijn wekelijkse culinaire column in het gratis dagblad Spits. Nu is eindelijk Jeroen’s eerste boek verschenen: vers! Koken met de seizoenen en koken met verse producten.

Het boek start met wat je standaard in je keukenkastje hoort te hebben, van zeezout tot gedroogde rode pepers en met handige basistips zodat je je niet gek laat maken in de keuken. Vervolgens starten de recepten, ingedeeld in de vier seizoenen. De recepten starten met een inleiding over het belangrijkste ingrediënt of een anekdote van Jeroen de Zeeuw. De voor-, hoofd-, bij- en nagerechten worden afgewisseld met foto’s van de producten, van Jeroen en van de gerechten zelf. Veel afwisseling

Vers! geeft je een beeld in foto’s van de culinaire wereld van Jeroen de Zeeuw. Zie waar de producten vandaan komen en zie ook waar Jeroen zijn producten haalt en hoe hij het bereidt in zijn keuken. Vers en eerlijk koken kan je in elk seizoen, elk seizoen kent dan ook zijn eigen producten.

Verse en eerlijke producten en vooral het genieten van deze producten vormen de rode draad in het boek. Een kookboek vol seizoensgerechten met streekproducten en een afwisseling van heerlijke gerechten.

Jeroen de Zeeuw heeft gewerkt bij Heston Blumenthals’ The Fat Duck, in het Amsterdamse restaurant ‘De Kas‘ en bij restaurant Duin en Kruidberg in Santpoort. Tegenwoordig geeft Jeroen advies en workshops en maakt het mogelijk om thuis een privé diner te geven.

Titel: Vers!
Auteur: Jeroen de Zeeuw
Uitgever: Forum
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789049201111
Winkelprijs: 19,95

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “Vers! door Jeroen de Zeeuw”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.