Foodies December 2009

Chic en simpel eten tijdens de kerstdagen, wie wil dat niet? Foodies heeft in dit nummer 72 feestelijke recepten zonder stress. Maak recepten van de Foodies menukaart, speciale kerstgerechten die voorzien zijn van wijnadviezen van P. de Bruijn Wijnkopers en een handige tijdsplanning, of vier een Ierse kerst met de Ierse recepten, bij kerst horen ook amuses, neem ook een voorproefje uit Nigella’s kerstkookboek, kook simpel en chic voor vrienden en maak de lekkerste feestelijke desserts.

Verder hartverwarmende, snelle gerechten voor koude avonden, heerlijke opkikkers voor elk moment van de dag in ‘home sweet home’ en 7 recepten om van te smullen na een lange wandeling en pittige gerechten in hot hot hot.

Daarnaast gaat Foodies op reis naar Ierland, verteld Freek Verhoeven van Wijnhoeve de Colonjes over topwijn van eigen bodem, verteld Mohamed El Harouchi van restaurant Solo wat hij het liefst thuis eet en theesommelier Robert Schinkel verteld over de smaak van thee. Verder door het hele nummer van Foodies vind je de leukste, grappigste en mooiste goodies op culinair gebied.

Vanaf dit nummer geeft chef Jeroen Vesters van restaurant Vesters handige tips en tricks zodat je straks thuis ook als een chef kan koken. In de kookschool worden stapsgewijs rode kool met appel, beef wellington en kerstparfait gemaakt, de klassieker van de maand is kippensoep en in de Foodies smaaktest slagroom, welke is het lekkerst? Kortom een lekker nummer van Foodies weer.

Klik hier voor een voorproefje van dit nummer van Foodies!

www.foodiesmagazine.nl

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.