Olive December 2009

Olive December 2009Olive heeft in het december-nummer uiteraard ook alle kerstrecepten die je nodig hebt, maar liefst meer dan 100 makkelijke recepten! Zo maakt Delia Smith uit haar nieuwste kookboek ‘Delia’s Happy Christmas’ stapsgewijs de kerstkalkoen, John Torode maakt gans klaar en in de rubriek Eat Like a Local bereidt Gordon Ramsay authentieke Franse gerechten. Daarnaast Valentine Warner bereidt een menu voor zes met seizoensproducten, maakt Jane Lawson uit haar boek ‘Sneeuwvlokken en Haardvuur’ een aantal gerechten klaar waarmee je tijdens de kerstdagen de show gaat stelen en zijn er natuurlijk ook makkelijke en toch overheerlijke recepten om snel klaar te zijn tijdens de kerstdagen.

Verder zie je beroemde chefs zoals Heston Blumenthal, Gordon Ramsay, Jamie Oliver, Rob en Tom Aikens, Michel Roux jr. en Valentine Warner samen met hun moeder en worden beide geïnterviewd. Daarnaast onderzoekt Olive biologische producten, is het beter, hoe zit het met pesticiden en dierenwelzijn. Welke kerstmarkten moet je bezoeken als je in Groot-Brittannië bent, en hoe brengt de winnaar van Masterchef Mat Follas het af met zijn restaurant ‘The Wild Garlic‘ volgens Gregg Wallace en een Olive lezeres?

Natuurlijk, zoals altijd in Olive, snelklaar recepten die binnen een half uur op tafel staan, voor elke dag in december een gerecht en de ‘Food Heroes’. Een nummer vol inspiratie voor de kerstdagen!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.