Unox Stamppotboekje

Unox StamppotboekjeAls je 2 Unox rookworsten koopt krijg je deze week bij verschillende supermarkten (behalve Albert Heijn) het Unox Stamppotboekje. Een boekje met 20 oer-Hollandse stamppotrecepten uit de keuken van Unox met tekeningen van Blond Amsterdam.

Het Unox Stamppotboekje is ingedeeld in 3 hoofdstukken: ‘oer-Hollandse stamppotten’ met natuurlijk boerenkoolstamppot, hutspot en hete bliksem, ‘stamppot op de hippe tour’ in dit hoofdstuk worden de oer-Hollandse stamppotten ‘gepimpt’ en in het laatste hoofdstuk ‘eigenwijze stamppotjes’ staat de top 10 van stamppotten van 31 leerlingen van basisschool ‘De Steiger’ uit Stampersgat. Als dat dus geen succes wordt aan tafel bij de kids.

Alle recepten in het Unox Stamppotboekje zijn voorzien van een foto van het eindresultaat, hebben leuke en grappige illustraties van Blond Amsterdam en zijn stapsgewijs beschreven. Kortom het is een leuk boekje, waar je snel bij moet zijn want op=op!

Titel: Unox Stamppotboekje
Verschijningsjaar: 2009
ISBN: 9789071356292
In opdracht van: Unox

(78 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.