Nationale Restaurant Gids 2010

Nationale Restaurant Gids 2010Eigenlijk geen magazine te noemen maar een boek vol met restaurants die aanbevolen worden door de lezers van de site Smulweb. De Nationale Restaurantgids 2010 is dit jaar voor de eerste keer verschenen en anders dan de andere restaurantgidsen worden hier de restaurants gerecenseerd door de leden van Smulweb. Zo’n 1800 restaurants, van eetcafĂ© tot sterrenrestaurant, hebben een plek gekregen in De Nationale Restaurant Gids 2010, voor iedereen is er wel een eetgelegenheid te vinden.

De eetgelegenheden die een plekje in De Nationale Restaurant Gids zijn ingedeeld per provincie en vervolgens per plaats. Bij de omschrijvingen van de restaurants staan de openingsdagen voor zowel lunch als diner, welke keuken er gevoerd wordt (Nederlands, Frans, etc), wat een driegangenmenu ongeveer kost en uiteraard de adresgegevens inclusief vermelding van het internetadres. Met symbolen wordt er aangegeven of er bijvoorbeeld een terras aanwezig is, of het toegankelijk is voor rolstoelgebruikers en of de eetgelegenheid kindvriendelijk is. Vervolgens wordt er een korte omschrijving van het restaurant gegeven met bij sommige restaurants een foto van onder andere het interieur.

Naast de restaurant-beschrijvingen komen ook een aantal recensenten aan het woord, een aantal leden van Smulweb. Waar houden de recensenten van, waar genieten ze van, waar knappen ze op af en wat is het lekkerste wat zij ooit hebben gegeten. Winston Gerschtanowitz vertelt in welke eetgelegenheden je de bekende Nederlanders kan spotten.

Heb je na het lezen van de De Nationale Restaurant Gids 2010 een lekker adres gevonden, kijk dan ook even achterin. Daar staan namelijk maar liefst 42 coupons waarmee je voordelig bij je favoriete restaurant kan eten.

De Nationale Restaurant Gids 2010 is te verkrijgen in de boek- en tijdschrifthandel, supermarkt en online te bestellen via Smulweb. De Nationale Restaurant Gids 2010 kost 14,95 en daarmee krijg je een dik boek vol met de lekkerste restaurants.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)